Menu
Your Cart

Стативи

  Стативите са с регулируема височина, изработени от лек алуминий.

* 3-посочната глава позволява накланяне и завъртане; опции за портрет или пейзаж

* Плочата за бързо освобождаване помага за бързото преминаване между снимките

* 3-секционни крака с лостово заключване за лесно регулиране на височината;

* Включена чанта за съхранение с цип

Мини статив с метални крака с регулируема височина и гумени крачета.Съвместим с малки цифрови фотоапарати (не DSLR), устройства GoPro и адаптери за смартфони (не са включени в комплекта); работи добре за уебкамера на бюрото ви.Препоръчителното максимално тегло на товара е 0,5 кг за оптимална работа...
7,00лв
Стабилен статив за закрепване на проектори, компактни фотоапарати, DSLR и други устройства с 1/4 винт.Ъгъл на завъртане 360 градуса и ъгъл на регулиране 110 градуса. Осигурява неплъзгаща се платформа за повишаване на стабилността.Преносим, лек и готов за пътуване. Лесен за настройване и използване. ..
5,50лв
220 см стойка за поддържане и позициониране на стандартни светлини, светкавици, фонове и др.Включва калъф за носене.Изработена от издръжлив, но лек алуминий с черно покритие за дълготрайна здравина.Регулируема височина от 100 до 220 см за лесно персонализиране.Сгъва се до размер 73 см за лесно прена..
20,00лв
Статив с регулируема височина, изработен от лек алуминий; тежи половин килограм3-посочната глава позволява накланяне и завъртане; опции за портрет или пейзажПлочата за бързо освобождаване помага за бързото преминаване между снимките3-секционни крака с лостово заключване за лесно регулиране на височи..
24,00лв
- Преносим и лек- 3 - секционно удължаване на краката- Алуминиев корпус с диаметър 21 мм- Максимална работна височина: 1400 мм- Височина в сгънато състояние: 560 мм- Нетно тегло: 995 g- Максимален капацитет на теглото: 3 кг- бързо - освобождаваща се глава- 3-посочна панорамна флуидна глава- ръч..
35,00лв
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)