Menu
Your Cart

Преспапиета

Пластмасови глобуси със снимка


  • 【Специална рамка за спомен】4x6 инча рамка е най-популярният размер за снимки! Работи както за хоризонтални, така и за вертикални снимки. Здравата настолна рамка стои самостоятелно.
  • 【Плаващи блестящи брокатчета】Преспапиетата съдържат течност с различни фигурки- брокат, сърца, сняг, звездички. Когато разклатите, вътрешните брокатчета бавно ще паднат надолу, което прави вашите снимки да изглеждат много очарователни.
  • 【Създайте кристалния живот】Направете свои собствени спомени като вмъкнете персонална снимка, рисунка или нещо, което искате да запазите. Любимият подарък за вашите собствени спомени, за Деня на майката и бащата, Деня на влюбените, годишнина, годеж, сватбена украса, ново бебе, Коледа, училищни снимки или снимки от детската градина, снимки от ваканцията, парти декор.
  • 【Отлично качество и безопасна опаковка】Изработена от дебела, здрава пластмаса и пълна със 100% пречистена вода, която се обработва от машина за пречистване на вода с обратна осмоза .Ясната гледка на вашата скъпа снимка с малко разклащане блести. Рамките са обвити в плътен перлен памук, който е абсолютно безопасна транспортна опаковка. За всякакви дефектни рамки, моля, свържете се с нас за замяна или възстановяване на сумата.
  • 【Лесен начин за смяна на снимката】 За да поставите снимката си, извадете пластмасовата леща на гърба на рамката, поставете снимката си, щракнете пластмасовата леща и разклатете!
Коледна играчка за елха Коледна играчка за елха
Най - продаван
Симпатичен дизайн: Тези коледни фото орнаменти са проектирани във форма на сърце, идеални за празнични артикули, които да добавят силна празнична атмосфера, привличайки лесно вниманието на другите и добавяйки много забавление към живота ви.Изобилно количество за разнообразни нужди: Ще полу..
4,00лв
Ако наистина искате да изведете коледната си елха на следващо ниво, тези фотоорнаментни топки трябва да са на първо място в списъка ви.Подходящи са за: коледни венци, коледни гирлянди и всичко от рода "Направи си сам".Надежден материал: Рамката за окачване на снимка на коледната елха е изработена от..
4,00лв
Сферата е с капаче на гърба, което се маха, за да се постави снимка 5,5 х 8,5 смразмери: 6 х 9 смвътрешност: течност с брокат и сърца или със златен брокатматериал: плексигласформа: правоъгълна..
8,00лв
Материал: ПластмасаРазмери (ДхШхВ): 14x2,5x9,5 смРазмер на снимките: -Голямо сърце - 10х10 см-Малко сърце - 6,5х6,5 смПълнеж: Блестящи сърца..
10,00лв
Сферата е с капаче на дъното, което се маха, за да се постави снимка 4/5 смразмери: 5,8 х 7,5 смвътрешност: течност с многоцветни звездиматериал: плексигласформа: полукълбо..
8,00лв
Сферата е с капаче на гърба, което се маха, за да се постави снимка 12 х 12 смразмери: 12,5 х 12, 5 смвътрешност: течност със сняг и сърца или със сняг и звездиматериал: плексигласформа: квадрат..
10,00лв
Този фотокупол е двустранен, вижда се отпред и отзад. Правоъгълната му форма има изящно извита горна част. Изглежда страхотно и снимките се поставят много лесно. - С пълнеж от хамелеонови бляскави люспички- материал - пластмаса..
9,00лв
Преспапие със сняг и сърца Преспапие със сняг и сърца
Най - продаван
Сферата е с капаче на гърба, което се маха, за да се постави снимка 12 х 12 смразмери: 12,5 х 12, 5 смвътрешност: течност със сняг и сърца или със сняг и звездиматериал: плексигласформа: квадрат..
10,00лв
Обла сфера със сняг
Не е налично
-вътрешност - със сняг  -размер за снимка: 5х9 см..
10,00лв
Обла сфера със сняг и звезди Обла сфера със сняг и звезди
Не е налично
Материал: висококачествен плексигласРазмер на снимките: 2 броя - 6,5 x 6 смРазмер на глобуса: 8,5 x 8 см.Ефект: сняг със сърца и сняг със звезди..
9,00лв
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)