Menu
Your Cart

За нас

ЕКУИПЕКС” присъства на българския пазар от началото на 1993 г. като официален дистрибутор на „Fujifilm”. През 2000 г. фирмата разширява своята дейност и се ориентира към внос и търговия с професионални и любителски фотографски материали от различни марки. Предлагат се фотохартия „Fuji” и „Kodak”, както и съответните химикали за обработка, разнообразие от негативни и диапозитивни филми, албуми, рамки, стативи, аксесоари. През 2002 г. „ЕКУИПЕКС” става официален дистрибутор на английската фотографска химия „Champion”,  а от 2003 г. –  и официален вносител на „Sony” като поддържа пълна серия CD / DVD дискове, батерии и касети.

В търговския асортимент на „ЕКУИПЕКС - СЕ7 ООД” влиза също и една атрактивна гама от сублимационни материали- порцеланови чаши, чинии и халби за бира, пъзели, възглавници, тениски и др. със снимка, напечатана върху тях, професионални черно-бели филми „Ilford”, „Fomapan”, „Kodak”, химикали за черно- бяло проявяване на хартия и филми „Promicrol”, „Suprol” и „Amfix”, фотоалбуми от марките „Gedeon”, и „Canpol”, рамки „CKK”, „Екип”, „Silver Plated”, „Gedeon” и „ZEP”.

       Благодарение на динамичното си развитие в настоящия момент, ние сме една от основните компании, доставящи албуми и рамки за българския пазар.

Разпределителната мрежа обхваща цялата столична територия. Нашите търговски представители се грижат за възможно най-доброто обслужване на клиентите. Наши клиенти са търговци на едро, както и големите вериги за търговия на дребно.

Фирмата разполага със складове в градовете София и Севлиево.

Основната ни цел е професионално обслужване на клиентите, предлагане широка гама от продукти с високо качество и атрактивна цена.