Menu
Your Cart

Блог

23 Jan ПОДАРЪЦИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН - 50+ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА 2024
0 39
14 Февруари е празник, честван от векове, посветен на свещеник Валентин, който преди екзекуцията си на този ден, изпраща бележка на своята любима Юлия с подпис "от твоя Валентин" и оттогава до ден дне..
12 Oct Хелоуин
0 47
Хелоуин, любим празник, който се отбелязва на 31 октомври всяка година, от векове пленява хора от всички възрасти. Този ден, чиито корени произлизат от древните келтски традиции, се е превърнал в жив ..
08 Sep Посрещане на новородено вкъщи: Подаръци, които запечатват незабравимите моменти...
admin 0 142
Посрещането на новородено в семейството е един от най-специалните моменти в живота. За да направите този ден още по-запомнящ се, организирането на посрещане в домашна обстановка е идеалният начин да с..
17 Apr Как да организираме сватба: стъпка по стъпка
0 469
    След предложението и заветното „да“ идва моментът за обмислянето на голямото събитие – сватбата. Голяма част от бъдещите младоженци нямат никаква идея от къде да започнат с организирането.Затова т..
14 Apr Кратка история на фотографията
0 552
Фотографията. Форма на изкуство, изобретена през 30те години на 19 век. Публично бива призната десет години по-късно.Днес, фотографията е една от най-бързо нарастващите хобита в света. Технологиите на..
13 Apr Baby Boss
0 455
Нека да отделим внимание и на основния ръководител на семейството - БЕБЕТО! Неоспорим факт е, че в живота на всеки човек едно от основните големи събития е раждането на неговата рожба.Родителите остав..
13 Apr Идеи за подаръци за абитуриенти
0 544
Почти е време да приветстваме абитуриентите на 2020 г. към реалния свят. Завършването на средно училище е едно от големите събития в живота на всеки млад човек. За голяма част това значи отваряне на..
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)