Menu
Your Cart

Бебешки дневници

Записвайте скъпи спомени от раждането до първата година.Вътре има джобове за съхранение на сувенири и много места за записване на подробности, които да се пазят и помнят. Страниците с подсказки улесняват попълването от заетите майки и татковци.ИздателствоФЮТРазмери на артикула Д x Ш x В28 Х 1,5 Х 24..
24,00лв
Документирайте всеки специален момент от живота на вашето бебе в тази книга за спомени за първата година на бебето, като започнете още преди то да се роди, как сте разбрали за бременността, бебешкото парти, от първите му думи до първите му стъпки, отпечатъци от ръчички и крачета, с достатъчно място,..
24,00лв
Самите ние, като майки, знаем колко бързо минава първата година. Понякога е трудно да запомните най-важните етапи, затова ви предлагаме този лесен за използване дневник, който ще ви помогне да ги уловите без много усилия. Опростеното оформление и цветният дизайн ще ви помогнат да създадете семеен су..
32,00лв
♥ Съкровище за спомени - 30 страници впечатляват със стилния си дизайн и любящо оформление. Те предлагат много място за попълване и за най-красивите снимки и спомени.♥ Качество - Регистрационният албум във формат22/25 см със здрава твърда корица, подвързване с конец и висококачествена естествена хар..
20,00лв
Очарователно илюстриран подарък за всеки нов родител, в който да записвате и пазите важните моменти от първата година на бебето. С място за отбелязване на най-важните моменти в развитието на вашето бебе, включително снимки отпечатък на краче, първо зъбче, кръщене, първа Нова година и т.н.И..
28,00лв
Страхотен албум дневник, в който родителите да записват и поставят първите неповторими моменти на своето бебче. Разгръщайки страниците, с усмивка си спомняйте първите думи, първите моменти, прекарани заедно. ИздателствоФЮТРазмери на артикула Д x Ш x В24,5 Х 1,2 Х 24,5 СМСтраници42Материал ..
24,00лв
Очарователно илюстриран подарък за всеки нов родител, в който да записвате и пазите важните моменти от първата година на бебето. С място за улавяне на всеки вълнуващ момент, включително снимки от ултразвук, пристигане у дома, родословно дърво, първи думи и любими играчки.ИздателствоФЮТРазмери на арт..
32,00лв
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)