Menu
Your Cart

Пъзел за сублимация

Пъзел за сублимация
Пъзел за сублимация
Нов
Пъзел за сублимация
Пъзел за сублимация
Пъзел за сублимация
4,00лв
  • Stock: В наличност
  • Model: 20 части
  • Weight: 0.00kg
  • Dimensions: 26.70cm x 0.50cm x 19.30cm

Възможни варианти

МАТЕРИАЛ С ВИСОКО КАЧЕСТВО - Сублимационният пъзел е изработен от здрав картонен материал с добре изрязани ръбове и всички части се вписват идеално. Повърхността на пъзела има тънък гланцов слой, който придава острота на цветовете.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ - сублимационен пъзел А4 с точен размер 19,3 x 26,7 см,  с 20 парчета, достатъчно, за да посрещнете нуждите си за изработване на персонализирани подаръци. Пъзелите са предварително сглобени до момента на разделянето им.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПЪЗЕЛИ - Можете да сублимирате всякакви снимки и изображения, които ви харесват, върху повърхността на празния пъзел с помощта на машина за топлинна преса, за да направите свой собствен персонализиран пъзел. Препоръчителната температура е 180° и трае 50 секунди със среден натиск. Изчакайте моделът да изсъхне, след което разделете парчетата пъзел.

ПЕРФЕКТЕН МАТЕРИАЛ ЗА РЪЧНО ИЗРАБОТВАНЕ - Тези заготовки за сублимационен пъзел са лесни за сублимиране и осигуряват добър начин за показване на снимки и изображения. Използвайте тези пъзели като нестандартни покани за партита, нестандартни подаръци, дъски за рисуване и др.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Етикети: сублимация